top of page

Transformant l'Educació per a un Futur Sostenible amb EducaForChange.org


A Sistema THEAD estem compromesos amb la revolució educativa, fusionant la innovació STEAM, la inclusió i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per a construir un camí cap a un futur més equitatiu i sostenible. Per això et presentem els inicis d'EducaForChange, una plataforma de recursos educatius accessibles, hem creat un espai on l'educació es converteix en un poderós motor de canvi.

Inclusió Digital per a Tots: El Propòsit de Sistema THEAD


Darrere d' Educa for Change es troba Sistema THEAD, una cooperativa social amb una missió clara: tancar la bretxa digital en col·lectius vulnerables. Creiem que l'accés igualitari a l'educació és la base de la transformació social, i treballem incansablement per a fer que aquest accés sigui una realitat per a tots.


Explorant els Recursos Educatius de EducaforChange.org


La nostra plataforma alberga una gamma diversa de recursos educatius, tots dissenyats per a fomentar l'aprenentatge significatiu i la participació inclusiva. Aquí, cada recurs és una oportunitat per a inspirar i empoderar als educadors i estudiants per igual.


Llibres sobre ODS a l'Aula amb Scratch: Submergeix-te en un món de possibilitats creatives mentre explores com integrar els Objectius de Desenvolupament Sostenible a l'aula utilitzant Scratch. Des de projectes pràctics fins a idees innovadores, aquests llibres són la guia perfecta per a inspirar a la pròxima generació d'agents de canvi.



ODS a l'Aula amb Llec WeDo: Descobreix la màgia de la construcció i la programació amb Llec WeDo mentre abordem els desafiaments dels ODS. Aquest recurs combina la diversió de la construcció amb la importància de comprendre i abordar problemes globals.




ODS a l'Aula amb Micro:bit: Suma un toc de tecnologia i creativitat a l'ensenyament dels ODS amb projectes emocionants utilitzant Micro:bit. Des de la codificació fins a la resolució de problemes del món real, aquests recursos inspiren el pensament crític i la innovació.


Recursos de Scratch Jr Tactile: L'accessibilitat és clau, i els nostres recursos de Scratch Jr Tactile són dissenyats pensant en tots. Explora projectes que fomenten la participació tàctil, permetent a estudiants amb diverses habilitats participar plenament en el món de la programació.

Impressió i Disseny 3D: Introdueix als estudiants en l'emocionant món de la impressió i disseny 3D. Des de la conceptualització fins a la creació física, aquests recursos fomenten la creativitat i la comprensió de com la tecnologia pot canviar el món.


Accessibilitat a l'Aula: Educa for Change es compromet a crear un entorn educatiu inclusiu. Descobreix recursos que ofereixen solucions pràctiques per a fer que l'aula sigui accessible per a tots, independentment de les capacitats individuals.



Uneix-te a la Revolució Educativa amb Educa for Change!


Et convidem a explorar el nostre món educatiu, on la inclusió, la innovació i els ODS s'entrellacen per a formar la base d'una educació transformadora. Amb EducaForChange.org, estem construint un camí cap a un futur més sostenible, i volem que tu siguis part d'aquesta emocionant travessia.


Descobreix, aprèn i canvia el món amb nosaltres!

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page