top of page
Fuera de la escuela

L'únic programa que combina tecnologia, robòtica, STEAM,
sostenibilitat i inclusió.

STEMConnectats

Accelerem el procés d'incorporació de la robòtica, la programació i el desenvolupament sostenible a les aules i generem canvis transformadors en el teu centre educatiu.

T'ajudem a impulsar projectes interdisciplinars STEAM.

Captura de pantalla 2022-10-02 a las 22.20.06.png

"Incubadora" es un concepte que indica impuls i acompanyament en les primeres fases de canvi o naixement de projectes, per exemple en el camp de les empreses o projectes innovadors de recent creació.

El programa d'incubació per a centres educatius STEMConnectats implica un impuls i seguiment proper als centres educatius en el seu propi procés d'incorporació del desenvolupament sostenible de la tecnologia, el pensament computacional, la robòtica i la programació educatives a nivell de centre, al currículum i a les aules, o inclús més enllà... alineat amb la nova LOMLOE.

Fitxa del programa:

A qui s'adreça? 2-5 mestres/professorat de cada centre educatiu. Unirem 4-5 centres educatius dins del programa per generar sinèrgies.

De quines etapes? Recomanem que participin docents de les diferents etapes i de diferents disciplines dins del centre, per crear un equip impulsor de STEAM-robòtica dins del centre. Es realitzaran algunes càpsules diferenciades per les 3 etapes: infantil, primaria i secundaria.

Quantes hores lectives dura? La formació té 24h lectives, entre les que s'inclou:

 - 2 sessions presencials d'alt valor i inspiradores. S'inclourà una visita a un espai maker-fablab de l'entorn de Barcelona.

 - 6 sessions a distància, completament en directe i amb metodologies pràctiques/actives

Assessorament i acompanyament a mida: El programa inclou 4 mentories amb cada centre per assessorar i acompanyar en l'estil propi del centre (assessorament curricular, materials didàctiques, assessorament en compra de materials, etc.)

Modalitat: Semipresencial (80% online en directe + 20% presencial)

Materials: S'entreguen 20 hores de material didàctics "sistema thead" - dissenyats específicament per persones expertes. Materials innovadors, diferencials, accessibles que poden ser utilitzats a l'aula

Preu: Aquest programa es pot bonificar completament mitjançant la Fundació FUNDAE (en cas de no poder-te bonificar la formació, fem un pressupost a mida i ajustat a les necessitats) 

Demana'ns més informació.

Dates: Sessions quinenzals entre febrer i maig.

Dates tempatives: Divendres tarda. (horaris finals a consensuar amb els centres participants).

Alt grau de satisfacció
9,5 de 10

És més fàcil aprendre a volar si t'ensenyen com

Padre e hijo volar un avión no tripulado

Potencia les tecnologies creatives al teu centre i crea un impacte en el món.

T'impulsarem amb tota la força possible, perquè sabem que la necessites i, sobretot, perquè és el moment de superar els límits i fer noves connexions.

Niños abrazándose en círculo

En el món global d'avui en dia tot està connectat.

És el moment de traspassar les parets de les aules i connectar l'aprenentatge amb la vida i el món.

Es recomana la participació de 2-5 docents de cada centre educatiu.

OBERT PERÍODE DE

SELECCIÓ DE CENTRES

de

L'EDICIÓ 2022-23

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: 10 des. 2022

 

Durada del programa:

de febrer a novembre 2023

PLACES LIMITADES

DEMANA MÉS INFORMACIÓ

bottom of page