top of page

Inicia't al món Maker i DIY amb Micro:bit

Preu

Durada

130 €

10 h

Idioma

Català

Data

Properament

Sobre el curs

¿Coneixes la placa electrònica que han fet servir a més del 80% d'escoles de Gran Bretanya?


Micro:bit és una placa electrònica i programable dissenyada perquè la primera experiència a l'usar-la sigui fàcil, divertida i útil.


Així ho demostren totes els alumnes que l'han fet servir en més del 80% d'escoles de Gran Bretanya, tant nens i joves com sobretot nenes i noies.


Encara que és fàcil de començar (sòl baix) també ens permetrà crear projectes complexos i potents sense res a envejar a Arduino (sostre alt), i aplicables a multitud de disciplines (parets àmplies ).


Aprendràs fer servir la placa Micro:bit dins de l'aula y a introduir projectes i prototips que tinguin un propòsit positiu per al món en què vivim, que fomentin uns valors humans i universals per millorar la societat.

Destinataris

Educadores i educadors de primària i secundària interessats a incorporar la programació, la robòtica educativa i el prototipatge en les aules amb un enfocament social

El teu facilitador

Roger Olivella

Roger Olivella

Expert en STEAM social i formador de professorat

En totes les nostres formacions obtindràs

Pràctica

A més de continguts sempre actualitzats, practicaràs. És l'única manera d'integrar el que aprenem.

Personalit-zació

Ens encanta que ens expliquis sobre tu per adaptar la formació al que realment necessites. T'ajudem a resoldre els teus dubtes.

Recursos

Materials, eines i activitats que podràs aplicar directament a l'aula i referències per si vols aprofundir més en el tema.

Comunitat

Connecta't amb altres mestres i professorat com tu. Comparteix idees, coneixements i bones pràctiques. La comunitat et dóna suport en els teus projectes.

Garantia

Si t'adones de que no és el que esperaves, només ens ho has de dir i et tornarem els diners a l'instant.

Totes les formacions son bonificables a través de FUNDAE (Fundació Tripartita).

bottom of page