top of page

Diseño e impresión 3D - Crea soluciones sostenibles (nivel introducción)

Preu

Durada

GRATIS

2,5 h

Idioma

Català

Data

Próximamente

Sobre el curs

Aprèn a materialitzar la teva idea utilitzant el disseny i impressió 3D per crear un prototip de forma senzilla i divertida.


Et convidem a descobrir les bases del procés de disseny d'un prototip en 3D. TinkerCAD és l'eina que ens permetrà donar forma a la nostra idea i dissenyar de la manera més senzilla objectes i peces.


Aprendràs també el procés bàsic per a passar d'un disseny 3D a realitzar la impressió en 3D, i recomanacions al respecte.


La manera de portar les idees a la pràctica és construir prototips. Aprendràs algunes idees d'impressió 3D amb un enfoc social, educatiu i sostenible.


Possible vincle amb l'emprenedoria

El procés de validació d'hipòtesi d'una empresa, passa ineludiblement per presentar la teva idea als futurs clients. Per a això, res millor que "alguna cosa" que simuli, representi i permeti als usuaris interactuar, experimentar, analitzar i utilitzar la idea de l'emprenedor o de l'empresa.


No et caldrà cap material

Aquesta sessió d'inicació està dissenyada per poder ser seguida sense cap material. Farem servir una eina online.


Et recomanem fer servir ordinador o, si no, una tablet amb pantalla gran.


Obtindràs:

  • Llibre virtual accessible de "Introducció a TinkerCAD i a la impressió 3D (2021)"

  • Llibre virtual accessible de "Repte de disseny 3D d'idees socials/educatives"


Destinataris

Professorat, coordinadores i directores d'Educació Secundària i Primària superior desè incorporar les Noves Tecnologies i les STEM amb èxit, vinculades a l'emprenedoria i a al Desenvolupament Sostenible

El teu facilitador

Jepi Humet

Jepi Humet

Enginyer, músic, emprenedor i somiador. Fundador de Tactilens, empresa social dedicada a crear solucions accesibles per a persones amb diversitat funcional visual, entre d'altres, emprant la tecnologia 3D.

En totes les nostres formacions obtindràs

Pràctica

A més de continguts sempre actualitzats, practicaràs. És l'única manera d'integrar el que aprenem.

Personalit-zació

Ens encanta que ens expliquis sobre tu per adaptar la formació al que realment necessites. T'ajudem a resoldre els teus dubtes.

Recursos

Materials, eines i activitats que podràs aplicar directament a l'aula i referències per si vols aprofundir més en el tema.

Comunitat

Connecta't amb altres mestres i professorat com tu. Comparteix idees, coneixements i bones pràctiques. La comunitat et dóna suport en els teus projectes.

Garantia

Si t'adones de que no és el que esperaves, només ens ho has de dir i et tornarem els diners a l'instant.

Totes les formacions son bonificables a través de FUNDAE (Fundació Tripartita).

bottom of page