top of page

Avís Legal

L'accés i ús a aquesta pàgina web, suposa l'acceptació plena i sense reserves de la totalitat de les condicions generals d'ús que es relacionen a continuació, i són aplicables, igualment, a la informació, aplicacions i serveis als quals es pot accedir a través de la mateixa.

 

1.- L'accés a aquesta pàgina web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

2.- El contingut total de la pàgina web (textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, logotips, marques, noms comercials, signes distintius, programari, links ...) són propietat única i exclusiva de SISTEMA THEAD, SCCL, o de tercers que han cedit el seu ús a la companyia. Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre aquesta pàgina estan legalment reservats i l'accés i ús de la mateixa, no s'ha de considerar com a atorgament de llicència d'ús o dret sobre qualsevol actiu la titularitat o propietat correspongui a SISTEMA THEAD o a tercers. La reproducció total o parcial de l'contingut de la pàgina, així com, la venda, cessió, arrendament, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altre ús que es vulgui fer de la mateixa, sense prèvia autorització expressa de l'corresponent titular queda prohibida, reservant SISTEMA THEAD el dret d'exercir les mesures legals que estimi oportunes per evitar aquest tipus de conductes.

3.- SISTEMA THEAD, SCCL podrà, unilateralment, modificar, suplir, eliminar o actualitzar, sense previ avís i en qualsevol moment, la configuració i contingut de la pàgina web, així com, les condicions d'ús.

 

4.- L'accés i ús d'aquesta pàgina web es realitzarà de conformitat amb la llei, la moral, els bons costums, l'ordre públic i les presents condicions d'ús, abteniéndose d'utilitzar-la amb fins o efectes il·lícits, lesius dels drets i interessos de tercers, o de qualsevol forma que pugui malmetre, inutilitzar, sobrecarregar, interferir, deteriorar o impedir el seu normal utilització o gaudi.

 

5.- En compliment amb el que disposa el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades, SISTEMA THEAD informa els usuaris de el present lloc web que les dades personals facilitades passaran a formar part d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, la titularitat i responsabilitat correspon a SISTEMA THEAD, sent la seva finalitat el poder atendre i processar adequadament les sol·licituds de consulta remeses, així com poder informar i transmetre-li informació dels serveis oferts per SISTEMA THEAD. Amb la remissió de les seves dades, vostè. Presta el seu consentiment exprés perquè SISTEMA THEAD pugui dur a terme el tractament automatitzat, i sempre per al compliment de les finalitats anteriorment indicades.

Les seves dades personals són tractats amb la màxima confidencialitat, havent adoptat SISTEMA THEAD, com a responsable de l'fitxer, les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la confidencialitat i seguretat de les dades personals, evitant la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat .

 

SISTEMA THEAD procedeix a l'arxiu de les dades que els usuaris faciliten per a realitzar una consulta o remetre una sol·licitud, alguns dels quals són necessaris per a atendre adequadament les mateixes. L'usuari és advertit, convenientment, de la necessitat de facilitar aquestes dades. L'informem que l'adreça de correu electrònic és utilitzada per donar resposta a la seva consulta, així com poder transmetre informació dels serveis oferts per SISTEMA THEAD i informar de qualssevol altres canvis rellevants que es produeixin.

 

La pàgina del nostre web utilitza cookies, petits fitxers de dades que es generen a l'ordinador de l'usuari i que ens permeten obtenir la següent informació:

 

a) La data i hora de l'última vegada que l'usuari va visitar el nostre web.

b) El disseny de continguts que l'usuari va escollir en la seva primera visita al nostre web.

c) Elements de seguretat que intervenen en el control d'accés a les àrees restringides. L'usuari té l'opció d'impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció al seu programa navegador.

 

Així mateix, amb relació a les dades personals obtingudes en la forma prevista en aquesta Política de Privacitat, s'informa als usuaris que tenen reconeguts els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals. Els referits drets podran ser exercits, bé per l'usuari, bé pel seu representant, mitjançant la remissió d'una sol·licitud escrita i signada, a la següent adreça: SISTEMA THEAD.

6.- Els productes i serveis inclosos en aquesta pàgina web, estan subjectes als termes i condicions generals de SISTEMA THEAD, així com, a qualsevol altra informació rellevant.

 

7.- La resolució de qualsevol controvèrsia derivada de la interpretació i / o compliment d'aquestes condicions d'ús està subjecta a la legislació espanyola i la jurisdicció dels tribunals de Badalona, ​​renunciant expressament, les parts implicades, a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls .

Política de Devolucions

- Dret a desistir - El client té dret a desistir de el servei contractat en el termini indicat en el paràgraf següent sense necessitat de justificar la seva decisió. No obstant això, el client no tindrà el dret de desistiment un cop executat completament el servei contractat, sempre que la seva prestació hagi començat amb previ consentiment de client i reconeixement per la seva part de la pèrdua de el dret de desistiment un cop executat completament el contracte en els termes indicats en el paràgraf "Començament de serveis durant el període de desistiment".

- Termini per a desistir - El client tindrà el termini de 7 dies naturals des de la data d'inici de la formació per a executar el seu dret de desistiment.

- Com desistir - Per exercir el dret de desistiment, el client haurà en el termini indicat dalt notificar SISTEMA THEAD la seva decisió de desistir de l'contracte a través d'una declaració inequívoca i per algun dels següents mitjans: Correu postal (amb justificant de recepció) / correu electrònic / Formulari de contacte

- Conseqüències de l'exercici de el dret de desistiment - En cas de desistiment per part de client, li reemborsarem el preu abonat per la prestació de servei sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard 14 dies naturals a partir de la data en què se'ns informe de la seva decisió de desistir dels serveis.

Un cop rebuda la sol·licitud de desistiment, li comunicarem sense demora a client a través del seu correu electrònic aquesta recepció a fi de donar compliment al seu dret de desistiment.

 

- Contacte - Per a qualsevol consulta, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic info@sistemathead,com o a el telèfon 0034 655.460.355

Protecció de Dades

1- Responsable de l'tractament

SISTEMA THEAD, SCCL, proveïda de N.I.F. F72853450, es una cooperativa sense ànim de lucre amb seu a Barcelona, ESPANYA, i és la responsable de l'tractament de dades que poguessin ser recollides a través del formulari de contacte de la present pàgina web. La present pàgina web és titularitat de SISTEMA THEAD, SCCL. Les dades de contacte de SISTEMA THEAD són els següents:

Adreça postal: Carrer Francesc Saez, 6c, Baixos 1-08.980 - Sant Feliu de Llobregat, Barcelona - ESPANYA Telèfons: 688.920.680 / 655.460.355

Adreça de correu electrònic: info@sistemathead.com 

 

2.- Fins i legitimació de l'tractament

 

Les teves dades personals seran tractades per SISTEMA THEAD per a les següents finalitats:

La gestió de qualsevol consulta, petició o pregunta que facis arribar a SISTEMA THEAD a través del formulari web i / o número (s) de telèfon habilitats a aquest efecte. L'enviament de comunicacions comercials electròniques relatives a les ofertes, promocions i novetats de SISTEMA THEAD. La legitimació d'aquestes activitats de tractament es basa en el teu consentiment.

 

En aquest sentit, a l'fer clic al botó anomenat "Enviar missatge" així com qualsevol altra casella, atorgues el teu consentiment a el tractament de les teves dades segons el aquí descrit.

 

SISTEMA THEAD t'informa que pots revocar el consentiment en qualsevol moment; seguint les instruccions que consten en l'apartat de Drets, sense perjudici que SISTEMA THEAD pugui habilitar qualsevol altre mecanisme a aquest efecte.

3.- Destinataris  

Les teves dades podran ser tractades per proveïdors de SISTEMA THEAD amb l'única i exclusiva finalitat perquè aquests prestin determinats serveis relacionats amb l'activitat de SISTEMA THEAD. En cas contrari, les teves dades personals, llevat obligació legal, no seran cedits a tercers o transferits a tercers països.

4.- Conservació de les dades

 

Les teves dades personals seran conservades mentre siguin necessaris amb relació a les finalitats indicades i, en qualsevol cas, mentre no arrebossats teu consentiment o exerceixis el teu dret de supressió.

Un cop deixin de ser necessaris, o en cas de revocació de consentiment o de sol·licitud de supressió de les dades personals, aquests es conservaran bloquejats per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de les finalitats. En tot cas, les dades personals es conservaran durant el termini de prescripció d'aquestes responsabilitats; quedant les dades personals exclusivament a disposició de les administracions públiques, els jutjats i els tribunals i l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

5.- Drets

 

Tens dret a obtenir confirmació sobre el tractaments de dades que SISTEMA THEAD realitzi així com sol·licitar l'accés a les teves dades personals, a rectificar-les o suprimir-los, a limitar el seu tractament o oposar-te a aquest, així com el dret a la portabilitat de les dades ia revocar el teu consentiment, quan legalment procedents.

Aquests drets poden ser exercits mitjançant un escrit a l'adreça postal Carrer Francesc Saez, 6c, Baixos 1-08.980 - Sant Feliu de Llobregat, Barcelona - ESPANYA o al correu electrònic a info@sistemathead,com. En cas d'actuar mitjançant un representant, també haurà d'acreditar-aquesta condició.

En cas d'estimar que els teus drets no han estat adequadament atesos, pots presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent: Agència Espanyola de Protecció de Dades.

En qualsevol cas, SISTEMA THEAD queda a la teva disposició per a resoldre qualsevol qüestió respecte a el tractament de les teves dades personals, posant-te en contacte a través de info@sistemathead,com

Política de Cookies

Una cookie és un petit fitxer de text que s'emmagatzema en el seu navegador quan visita gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que el web sigui capaç de recordar la seva visita quan torni a navegar per aquesta pàgina. Les cookies solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d'ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d'usuari, etc. L'objectiu de la cockie és adaptar el contingut de la web al seu perfil i necessitats, sense cookies els serveis oferts per qualsevol pàgina es veurien minvats notablement. Si voleu consultar més informació sobre què són les cookies, què s'emmagatzemen, com eliminar-les, desactivar-les, etc., li preguem es dirigeixi a aquest enllaç.

- Cockies utilitzades en aquest lloc web -

 

Seguint les directrius de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades procedim a detallar l'ús de cookies que fa aquesta web per tal d'informar-lo amb la màxima exactitud possible.

 

Aquest lloc web utilitza les cookies següents pròpies: cookies de sessió, per garantir que els usuaris que escriguin comentaris al blog siguin humans i no aplicacions automatitzades. D'aquesta manera es combat el correu brossa.

 

Aquest lloc web utilitza les següents cookies de tercers: Google Analytics: Emmagatzema cookies per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d'aquest web. A l'utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament d'informació sobre vostè per Google. Per tant, l'exercici de qualsevol dret en aquest sentit haurà de fer comunicant directament amb Google.

 

Xarxes socials: Cada xarxa social utilitza les seves pròpies cookies per tu al punxar en botons de l'tipus M'agrada o Compartir.

 

Desactivació o eliminació de cookies En qualsevol moment podrà exercir el seu dret de desactivació o eliminació de cookies d'aquest lloc web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció de el navegador que esteu utilitzant. Pot desactivar les cookies en els navegadors més populars.

- Notes addicionals - Ni aquest web ni els seus representants legals es fan responsables ni de contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de cookies.

 

Els navegadors web són les eines encarregades d'emmagatzemar les cookies i des d'aquest lloc d'efectuar el seu dret a eliminació o desactivació de les mateixes. Ni aquest web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les cockies per part dels esmentats navegadors.

En alguns casos és necessari instal·lar cookies perquè el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptació de les mateixes. En el cas de les cookies de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les cookies en els servidors als Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per al funcionament de sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Segons Google no guarda la seva adreça IP. Google Inc és una companyia adherida a l'Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d'acord amb la normativa europea. Podeu consultar informació detallada referent a això en aquest enllaç. Si desitja informació sobre l'ús que Google dóna a les galetes li adjuntem aquest altre enllaç.

 

Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubti en comunicar-se amb nosaltres a través de la secció de contacte.

bottom of page