Padre e hijo volar un avión no tripulado

És més fàcil aprendre a volar si t'ensenyen com

T'impulsarem amb tota la força possible, perquè sabem que la necessites i, sobretot, perquè és el moment de superar els límits i fer noves connexions.

Desenvolupament sostenible, tecnologia i inclusió a l'aula

El programa que impulsa el teu Centre Educatiu

INCUBADORA EDUCATIVA

STEMConnectats

PROGRAMACIÓ

ROBÒTICA

DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Connectarem la robòtica i la programació educativa amb els objectius de desenvolupament sostenible, a través de projectes que donin solució a problemes de l'entorn locals o globals

Robòtica i electrònica amb plaques de baix cost per facilitar la implementació en el centre educatiu, amb simulador virtual i es realitzaran projectes utilitzant materials reciclats

Programació a través d'Scratch, Scratch Jr, pensament computacional desendollat ​​i altres eines gratuïtes, que afavoreixen la virtualitat i que poden utilitzar-se en qualsevol assignatura

INCLUSIÓ

Treballarem el pensament computacional a través de blocs de programació desendollats que permeten l'accessibilitat de nens amb necessitats específiques.

També incorporarem projectes amb un ampli caràcter social per afavorir l'acostament de les noies a la robòtica i la programació.

Actualment no existeix a l'educació un programa d'inmersió d'aquestes característiques

"Incubadora" es un concepte que indica impuls i acompanyament en les primeres fases de canvi o naixement de projectes, per exemple en el camp de les empreses o projectes innovadors de recent creació.

La Incubadora de centres educatius STEMConnectats implica un impuls i seguiment proper als centres educatius en el seu propi procés d'incorporació del desenvolupament sostenible de la tecnologia, la robòtica i la programació educatives a nivell de centre, al currículum i a les aules, o inclús més enllà...

Requisits

 • Cada centre haurà d'inscriure al programa com a mínim a 2 professors  de les etapes d'infantil, primària o secundària.

 • Busquem centres i professorat compromesos amb el canvi educatiu.

 • No es requereixen coneixements previs.

 • Els professors poden ser de qualsevol assignatura.

 • Cal disposar d'una persona referent de contacte, preferentment de perfil coordinador o de l'equip directiu.

Objetius

 • Co-crear i impulsar projectes transformadors educatius-tecnològics de cara al curs 2021-22 amb un sentit inclusiu i sostenible, per mitjà d'un acompanyament proper, enriquidor, col·laboratiu i que reforci el caràcter propi de cada centre educatiu.

 • Capacitar, motivar i empoderar els docents dels centres per a portar a terme aquestes transformacions al centre, coneixent les darreres eines recomanades i les metodologies més adients per a aplicar-les a les aules.

 • Aprendre a enseñar la tecnologia de forma multidisciplinar, creativa, activa, inclusiva, amb un sentit social i sostenible vinculat als Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU (Agenda 2030).

niños corriendo

En el món global d'avui en dia tot està connectat. És el moment de traspassar les parets de les aules i connectar l'aprenentatge amb la vida i el món.

OBERT EL PERÍODE DE SEL·LECCIÓ DE CENTRES DE L'EDICIÓ EN CATALÀ

FINS EL 10 MARÇ 2021

EDICIÓ EN ESPANYOL FINS EL 20 DE MARÇ

Sobre Nosaltres

Som un projecte d'Emprenedoria Social.

Sistema THEAD, és un equip formador de formadors i creador de materials educatius innovadors vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

THEAD - Transforma les teves Habilitats d'Ensenyament-Aprenentatge per a marcar la Diferència

© 2020 Sistema THEAD, Formació i Desenvolupament de professorat

 • Facebook - círculo blanco
 • Instagram Sistema THEAD
 • Twitter Sistema THEAD
 • LinkedIn Sistema THEAD
logo catala canva 1-1-2020.png