top of page

Scratch Jr Tactile... ¡ben aviat!

Com segurament ja sabràs, els darrers mesos hem estat treballant intensament en fer realitat un projecte amb esperit obert per fer la programació creativa més accessible, més social, més tangible i més universal que mai.


Aquest projecte es diu Scratch Jr Tactile Barcelona, i l'hem estat creant amb la col·laboració tant de la Fundació Scratch (MIT, EUA), com de la ONCE Barcelona, B1B2B3 de Catalunya, els Ateneus de Fabricació Digital de Barcelona, l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona (ICUB) i moltes altres entitats i persones que hi han contribuït i que pots trobar en aquesta pàgina.


Estem treballant en crear uns materials didàctics, una plataforma web i en pulir els dissenys que compartirem amb llicència oberta Creative Commons per a tots els educadors del món. No volem que ningú es quedi enrere en l'aprenentatge de la programació creativa. Per això, aquest recurs s'ha forjat dins del programa SEC de la Fundació Scratch com durant diversos tests amb alumnat amb diferents capacitats i discapacitats i l'ajuda indispensable de molts educadors compromesos i creatius que han aportat les seves idees i experiència en fer de Scratch Jr Tactile una experiència universal d'aprenentatge inclusiu i creatiu.


Scratch Jr Tactile fomentarà l'aprenentatge del pensament computacional amb un enfoc inclusiu, creatiu, de gènere i amb activitats que promouran els Objectius de Desenvolupament Sostenible (Agenda 2030).


Ja tenim ganes de presentar-vos aquest nou recurs educatiu, que presentarem el proper 26 de novembre a l'Ateneu de Fabricació Digital Les Corts de Barcelona.


Per venir a aquesta presentació cal invitació o inscripció prèvia. Si ho desitges, posa't en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte.
0 comments

Comments


bottom of page