top of page

Noves aliances amb DFC i Natives

Si vols anar de pressa, vés sol. Però si vols arribar lluny, camineu plegats. Probervi Africà.

Amb aquesta breu però contundent cita, que ens recorda que "junts som millors" des de Sistema THEAD volem compartir amb vosaltres que encetem noves col·laboracions amb dues entitats que treballen per un canvi al món amb justícia social, inclusió i sostenibilitat. Igual que demanem als nostres alumnes que cooperin, també nosaltres volem i hem de col·laborar, per arribar més lluny, per a canviar el planeta.


DFC - Design For Change, és una metodologia d'aprenentatge basada en el mantra "Jo puc". "Jo puc canviar el món", nascuda a la Índia i amb inspiració del Design Thinking, aquesta metodologia està adaptada a les escoles i a l'educació per a que el pas per l'escola sigui realment transformador i empoderi l'alumnat a portar a terme accions i projectes que transformin la seva realitat, o la dels altres. Aquesta setmana hem obert una porta a col·laborar plegats aportant la tecnologia educativa a la transformació social i les accions amb impacte a les aules. https://dfcspain.org


Natives és una xarxa d'escoles per a la sostenibilitat, amb la visió d'una educació inclusiva, amb la que compartim tants valors comuns. Properament compartirem materials didàctics sobre tecnologia amb impacte social creats per Sistema THEAD a la seva plataforma https://native-s.comCom segurament ja saps, si realitzes qualsevol de les nostres formacions a Sistema THEAD sempre rebràs materials didàctics que pots emprar a les aules. Són accessibles i t'estalviaran hores i hores de preparació de materials, presentacions i exercicis. Els fem amb molt de "LOVE" i te'ls entreguem perquè que el teu alumnat practiqui i aprengui amb activitats sempre amb un enfoc sostenible, social i ambiental, en línia amb un o varis ODS de l'Agenda 2030.


0 comments

留言


bottom of page