top of page

Introducció a Arduino. Què el fa tan popular? Repte científic d'acció pel clima (ODS 14)

Preu

Durada

19 €

3 h

Idioma

Català

Data

Properament

Sobre el curs

Descobreix Arduino, la placa programable oberta que empodera la ciutadania en competències digitals. Aquesta placa va revolucionar i impulsar el moviment Maker en el món i l'Open Hardware. És molt econòmica i és ideal per inventar gairebé qualsevol cosa.


Aprendràs les bases per començar a usar-la, de forma pràctica i amb reptes guiats. Coneixeràs les diferents plataformes que et recomanem per a programar-la i com crear projectes que usen el mètode científic i la recopilació de dades per fomentar l'ODS 14: Acció pel clima.


Arduino és una placa accessible i de baix cost, molt recomanada per desenvolupar competències digitals, elèctriques, electròniques, de robòtica educativa i per crear prototips d'emprenedoria. Nosaltres, a més, et proposem projectes ambientals i socials que fomentin els Objectius de Desenvolupament Sostenible.


Descobreix-los!


No et caldrà cap material

Aquesta sessió d'inicació està dissenyada per poder ser seguida sense cap material. Farem servir un simulador online. Si pots disposar d'una placa Arduino o compatible (opcional), t'explicarem les primeres passes per començar a usar-la.


Et recomanem fer servir ordinador / ordinador, o, si no una tablet amb pantalla gran.


Obtindràs:

  • Llibre virtual accessible de "Introducció a Arduino el 2021"

  • Llibre virtual accessible de "Repte d'Acció climàtica amb Arduino"

Destinataris

Professorat o coordinadors d'Educació Secundària (11-18 anys) amb interès en la innovació i el Desenvolupament Sostenible

El teu facilitador

Albert Marqués

Albert Marqués

Professor de secundària, enginyer electrònic i contacontes. Apassionat per la sostenibilitat social i ambiental i l'empoderament de persones i col·lectius amb una perspectiva ecofeminista. Twitter: @Albert_tecno

En totes les nostres formacions obtindràs

Pràctica

A més de continguts sempre actualitzats, practicaràs. És l'única manera d'integrar el que aprenem.

Personalit-zació

Ens encanta que ens expliquis sobre tu per adaptar la formació al que realment necessites. T'ajudem a resoldre els teus dubtes.

Recursos

Materials, eines i activitats que podràs aplicar directament a l'aula i referències per si vols aprofundir més en el tema.

Comunitat

Connecta't amb altres mestres i professorat com tu. Comparteix idees, coneixements i bones pràctiques. La comunitat et dóna suport en els teus projectes.

Garantia

Si t'adones de que no és el que esperaves, només ens ho has de dir i et tornarem els diners a l'instant.

Totes les formacions son bonificables a través de FUNDAE (Fundació Tripartita).

bottom of page