top of page

Design Thinking per canviar les aules (i els projectes)

Preu

Durada

19 €

3 h

Idioma

Català

Data

Próximamente

Sobre el curs

¿Sabies que quan tenim un problema utilitzem metodologies de disseny per resoldre'ls?


- Observem el problema de lluny, de prop i des de diferents punts de vista.

- Busquem l'ajuda d'altres per poder empatitzar i pensar solucions.

- Implementem una solució i l'anem millorant i refinant fins que la integrem.


Les Metodologies de Disseny s'utilitzen de manera inconscient a la vida quotidiana tot i que aquestes estratègies s'han associat al món del disseny de productes i serveis ja que moltes empreses punteres d'avui dia les utilitzen. Però també son ideals per a guiar projectes educatius o ABPs i per a donar més autonomia a l'alumnat.


¿Vols experimentar amb el Design Thinking per desenvolupar projectes innovadors a l'aula, que millorin l'experiència d'aprenentatge dels alumnes i que se centrin en el món en que vivim?


El pensament de disseny "Design Thinking" és una barreja de lògica, imaginació potent, raonament sistemàtic i intuïció per resoldre els problemes que ens ajuda a simplificar situacions complexes.


El "Design Thinking" té una serie de fases que practicaràs i es recolza en una serie de tècniques d'equip i visuals molt potents.


Amb aquesta formació pràctica entendràs el que significa el Pensament de Disseny, el que aporta al món i com utilitzar aquestes metodologies a l'aula, ja sigui en projectes STEAM o en altres tipus de projectes educatius (ABP, APS, etc.).Destinataris

Professorat o coordinadors de cicle superior de primària i de secundària, interessats en innovar i crear solucions pel món real, de tecnologia, emprenedoria o altres disciplines

El teu facilitador

Pau Olivella

Pau Olivella

Expert en Design Thinking, amb experiència en disseny de producte en grans empreses i emprenedoria

En totes les nostres formacions obtindràs

Pràctica

A més de continguts sempre actualitzats, practicaràs. És l'única manera d'integrar el que aprenem.

Personalit-zació

Ens encanta que ens expliquis sobre tu per adaptar la formació al que realment necessites. T'ajudem a resoldre els teus dubtes.

Recursos

Materials, eines i activitats que podràs aplicar directament a l'aula i referències per si vols aprofundir més en el tema.

Comunitat

Connecta't amb altres mestres i professorat com tu. Comparteix idees, coneixements i bones pràctiques. La comunitat et dóna suport en els teus projectes.

Garantia

Si t'adones de que no és el que esperaves, només ens ho has de dir i et tornarem els diners a l'instant.

Totes les formacions son bonificables a través de FUNDAE (Fundació Tripartita).

bottom of page