Captura%20de%20pantalla%202020-11-10%20a

Som un equip formador de formadors i creadors de materials educatius innovadors i accessibles vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 

Creiem que és possible un món en el qual els nens i nenes tenen les mateixes oportunitats , encara que actualment existeixen bretxes importants entre l'ideal de l'educació per a tots i la realitat que es viu en diferents parts del món i en diversos grups i comunitats, per aquesta raó treballem per contribuir a la transformació de l'educació creant solucions per a  reduir la bretxa digital i afavorir la inclusió i el desenvolupament de col·lectius habitualment desfavorits d'Espanya y America Llatina

¿Com ho fem?

1- Formem i empoderem als docents sobretot a les dones en eines tecnològiques i projectes educatius accessibles,

2- Acompanyem i assessorem als centres educatius

3- Creem materials que siguin accessibles per a nens i nenes amb necessitats específiques.

4- Promovem els objectius de desenvolupament sostenible a l'aula .... 

Tot això a través d'eines de programació i robòtica gratuïtes o de baix cost perquè ningú es quedi enrere.

LA NOSTRA MISSIÓ

La missió de Sistema THEAD és contribuir a una Educació de Qualitat per a tots els nens i nenes de España i America LLatina i lluitar per reduir la bretxa digital i afavorir la igualtat d'oportunitats a la societat

LA NOSTRA VISIÓ

Creiem en l'educació com a motor principal per complir molts dels objectius que tenim com a humanitat, per això somiem en un món en el qual és possible crear solucions que permetin reduir la bretxa digital, afavorir la inclusió, i en el qual nens i nenes tenen accés a una educació que afavoreixi el desenvolupament d'habilitats i competències que augmentin les seves oportunitats per millorar la vida.

Els nostres Valors

SOLIDARITAT

A Sistema THEAD creiem que la cooperació i l'ajuda mutua és essencial. 

Per aixó desenvolupem en els docents i els estudiants un sentit de servei social i solidaritat, a través de projectes educatius que incideixin en el seu entorn immediat (l'escola, el barri, la comunitat ...), els més desfavorits, la cura del planeta i els Objectius de Desenvolupament sostenible de l'ONU.

 

INCLUSIÓ

Creiem en una educació i una societat inclusiva, per això vam becar a docents de països menys afavorits i mai deixem enrere a cap participant dels nostres programes.

 

Defensem la igualtat d'oportunitats, equitat i la educació de qualitat per tots, per això, la major part de les eines que aprendràs són de baix cost, de manera que poden ser aplicades en qualsevol institució educativa sense importar els recursos que tingui, per arribar a impactar així a més llars.

 

Tenim en compte els diferents coneixements previs i ritmes d'aprenentatge de cada assistent, perquè la satisfacció sigui plena per a tothom.

 

La nostre aproximació a la tecnologia és holística, creativa i social. Afavorint expressar la creativitat i sensibilitat de cadascú en les seves creacions. Aquest enfocament està pensat per apropar la tecnologia també i sobretot al sector femení de la societat. Perquè la tecnologia és per a tothom

COMPROMÍS

Compromís Social: Tot el que ensenyem ha de tenir una finalitat que sigui útil per construir una societat millor i més solidària.

 

Compromís amb el planeta: Creiem que avui més que mai hem de fer alguna cosa per mantenir i millorar el lloc on vivim i els docents som una peça clau per aconseguir-ho.

Per això formem els docents per tal de generar un impacte positiu en la societat i en els alumnes.

Desenvolupem en els alumnes un sentit de servei social i solidaritat, a través de projectes educatius que incideixin en el seu entorn immediat (l'escola, el barri, la comunitat ...), els més desfavorits, la cura del planeta i els Objectius de Desenvolupament sostenible de l'ONU.

Tot i el ràpid creixement de l'accés a l'educació digital i en línia a tot el món, encara hi ha infants que tenen grans barreres d'accés a les tecnologies de la informació i la comunicació

 

Un terç dels nens en edat escolar no han tingut accés a classes virtuals ni cap altre tipus d'aprenentatge remot (a través de la televisió o la ràdio) des de que el COVID-19 va tancar les escoles

Informe del Fons de l'ONU per a la Infància, 2020

Segons dades obtingudes en el II Estudi sobre l'ús de la tecnologia a l'aula realitzat per Blinklearning, a Espanya els principals desafiaments que presenta l'ús de la tecnologia a l'aula són:

la manca de formació de professorat en l'ús de les TIC (63,6%) i la connectivitat a internet dels centres educatius (61,5%).

 

A Mèxic només 10% dels docents de primària i secundària estan qualificats per ensenyar mitjançant les noves tecnologies, segons l'informe "Les TIC a l'Educació a Amèrica Llatina i el Carib", de la UNESCO. 

 

És per això que vam decidir desenvolupar projectes enfocats a la formació dels docents, col·laborant així en "Garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d'aprenentatge durant tota la vida per a tots" (ODS 4).

caucasian-boy-reading-task-aloud-during-
focused-woman-typing-on-computer-keyboar

En totes les nostres formacions 1 de cada 4 professors rep formació gratuïta per contribuir a la reducció de la bretxa digital en els països

més desfavorits

Coneix-nos

Roger Olivella

Co- Fundador / Formador

 

Enginyer de Telecomunicacions. Professor de l'Màster en Formació de Professorat (Universitat Ramon Llull-La Salle). Membre de EduEnginy, projecte que promou l'educació STEAM social a través de la robòtica i fomenta els espais Maker-FabLab. Soci d'Espiral, Educació i tecnologia.

María Seoane

Co- Fundadora

 

Directora Màrketing

Project Manager 

Vanesa Delgado

Directora d'Expansió

 

Customer Service Espanya y Amèrica Llatina

Beatriz Marín

Ambaixadora a Veneçuela

 

Membre de l'Organització Gent i ciutat

Enginyera en Sistema i Especialista en Telecomunicacions

Alberto Cascallar

Fundador de el Centre de Formació MEGA RIVEIRA / Formador

Docent en NNTT, Robòtica educativa i Programació Expert en productes Lego Education (Duplo, Parc Steam, Màquines simples, WeDo, Spike Prime, MINDSTORMS Education EV3) Entrenador de 5 equips de la First Lego League (de 4 a 16 anys)

Sivia Ortega

Co-fundadora de YOS coaching / Formadora

Especialista en Coaching i Tècniques de Comunicació i en Anàlisi Transaccional Psicòloga i psicoterapeuta en formació

Raimon Cantavella

Co-fundador de YOS coaching / Formador

Especialista en Bioneuroemoción, Programació Neurolingüística, Tècniques Ericksonianas i Comunicació i improvisació

María Laura Rossi

Ambaixadora a Argentina

Motivadora educativa i Coach Docent de primària

Sobre Nosaltres

Som un projecte d'Emprenedoria Social.

Sistema THEAD, és un equip formador de formadors i creador de materials educatius innovadors vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

THEAD - Transforma les teves Habilitats d'Ensenyament-Aprenentatge per a marcar la Diferència

© 2020 Sistema THEAD, Formació i Desenvolupament de professorat

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram Sistema THEAD
  • Twitter Sistema THEAD
  • LinkedIn Sistema THEAD
logo catala canva 1-1-2020.png